Μάρθα Φριντζήλα – Παναγιώτης Τσεβάς

Συναυλία: Μάρθα Φριντζήλα – Παναγιώτης Τσεβάς
+ Ανακοίνωση Φιναλίστ διαγωνισμού Scratch Night

Τετάρτη 24 Μαΐου @ 23:00
Κήπος

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι προκριματικοί του διαγωνισμού Scratch Night. Η αγωνία κορυφώνεται και περιμένουμε την ανακοίνωση των ομάδων που θα περάσουν στον τελικό παρακολουθώντας τη συναυλία της Μάρθας Φριντζήλα και του Παναγιώτη Τσεβά.

ΡεΖιτάΛ Σέλφι – 20 χρόνια επιτυχίες (άλλων)

Μάρθα Φριντζήλα, Παναγιώτης Τσεβάς

Αντί προλόγου:
“Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε το 1995 στο σπίτι του Άρη. Παιδιά κι οι δυό με όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον το δικό μας, των δικών μας, της Μουσικής. Όποιο τραγούδι ακούγαμε και μας κέντριζε το μαθαίναμε και το τραγουδούσαμε. Χωρίς διακρίσεις. Ένα τραγούδι του Λάγιου και μετά ένα του Μουσαφίρη, ένα του Γαβαλά κι ένα του Τσιτσάνη, ένα του Χατζιδάκι κι ένα του Τομ Γουέιτς, του Αττίκ, του Μαντζούκη, του Λοϊζου, της Πλάτωνος, του Περίδη, του Πανούση, του Δεληβοριά, του Παπακωνσταντίνου, του Ξαρχάκου ή του Θοδωράκη. Ένα παραδοσιακό  και μετά Ζακ Μπρελ και μετά κάλαντα και μετά πάλι Χατζιδάκι. Και πάντα Χατζιδάκι. Εικοσιδύο χρόνια μετά συνεχίζουμε να τραγουδάμε και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον το δικό μας, των δικών μας, της Μουσικής.”
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Μάρθας Φριντζήλα,  τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών του 20ου αιώνα, ρεμπέτικα, παραδοσιακά καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις προσεχείς δισκογραφικές δουλειές της καλλιτέχνιδος. Η διάρκεια της συναυλίας είναι περίπου δύο ώρες.

Με την παράσταση ΡεΖιτάΛ η Μάρθα Φριντζήλα και ο Παναγιώτης Τσεβάς περιοδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2011.
Στην συναυλία λαμβάνουν μέρος οι: Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι), Μάρθα Φριντζήλα (τραγούδι), Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία).

previous
next
Άλλα δρώμενα