Δραστηριότητες Bob

Η Πειραιώς 260 δεν είναι μόνο οι σκηνές της! Περιηγηθείτε στους χώρους της και ανακαλύψτε τις δραστηριότητες του φετινού Bob Theatre Festival.

Εικαστική Έκθεση

Επιμέλεια: Δανάη Γιαννόγλου

Φουαγιέ αίθουσας Ε

Μια σειρά νέων καλλιτεχνών διερευνούν μέσα από το έργο τους διαφορετικούς χώρους και έννοιες της καθημερινότητας που ταυτόχρονα αποτελούν βασικές ιδέες του θεατρικού λεξιλογίου. Οικείοι όροι αποκτούν μια ‘’δεύτερη ζωή’’ μέσω του συσχετισμού τους με το θεατρικό σύμπαν. Η αναμονή και η υπομονή θα τοποθετηθούν στο φουαγιέ, το κουστούμι και το μυστικό στο καμαρίνι, η σκηνή, η κουρτίνα, το διάλειμμα. Η κοινή αυτή πορεία της ζωής και του θεάτρου ως πράξη προσεγγίζονται μέσα από μια εικαστική έκθεση στο φουαγιέ Ε.

Τα Bob του παρελθόντος

Αυλή

Στην αυλή της Πειραιώς 260 μπορείτε να περιηγηθείτε στα Bob των περασμένων ετών. Αφίσες, φωτογραφίες και παραστάσεις του παρελθόντος λένε την ιστορία του Bob Theatre Festival και αναδεικνύουν τα πρόσωπα και τα γεγονότα που έκαναν το κάθε φεστιβάλ ξεχωριστό.

 

Tα παιχνίδια του Bob

Αυλή

Έχετε κενό ανάμεσα στις παραστάσεις; Δεν πειράζει! Το φετινό Bob έχει φροντίσει να σας απασχολήσει δημιουργικά και διασκεδαστικά!

Υπάρχει η δυνατότητα να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στα μπαρ της Πειραιώς 260 ή ακόμα και να τσιμπήσετε κάτι. Αλλά αν είστε πιο δραστήριος τύπος τότε μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας στον τοίχο του Bob, να βάλετε την πινελιά σας στην αφίσα του Bob, να δοκιμάσετε τις …ικανότητές σας στον πάγκο του συγγραφέα ή να ανεβείτε στο mini stage και να νιώσετε πρωταγωνιστής απαθανατίζοντας και τη στιγμή για τις μελλοντικές γεννιές.

Αν πάλι είστε συλλέκτης θεατρικών προγραμμάτων, υπάρχει μία γωνιά επιμελημένη από την Κάπα Εκδοτική με τους πλέον δημοφιλείς τίτλους και στις πλέον… δημοφιλείς τιμές ειδικά για τους θαμώνες του Bob.

Και, αν θέλετε να κρατήσετε την εμπειρία του 10ου Bob Theatre Festival για πάντα, μπορείτε να επισκεφθείτε και το κατάστημά μας και να αγοράσετε το αναμνηστικό που σας αρέσει.

previous
next
no posts related