Εισιτήρια

Τιμή Εισιτηρίου: 9€

Η τιμή αυτή ισχύει για κάθε παράσταση του Bob Theatre Festival όπως επίσης και για κάθε Προκριματικό ή Τελικό του διαγωνισμού Scratch Night. Δεν υπάρχει έκπτωση για φοιτητές κλπ αλλά, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε περισσότερες από μία παραστάσεις, υπάρχουν πολλά εκπτωτικά πακέτα που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τα πάρτυ του Κήπου, το Lip Sync Battle και η συναυλία της Μάρθας Φριντζήλα έχουν ελεύθερη είσοδο. Το ίδιο ισχύει και για τις δραστηριότητες της αυλής στην οποία μπορείτε να περιηγείστε ελεύθερα.

 

Αγορά εισιτηρίων

 

Πειραιώς 260
Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από τα ταμεία της Πειραιώς 260 ακόμα και λίγο πριν την έναρξη της παράστασης που σας ενδιαφέρει.

Πανεπιστημίου 39
(εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 16:00, Σάββατο: 10:00 – 15:00.

Τηλεφωνικά
Η τηλεφωνική προπώληση εισιτηρίων γίνεται με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Μέσω των υπαλλήλων του τηλεφωνικού Κέντρου: Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 – 210 32 72 000 – Καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 – 21:00.

Online
Πρόκειται για αγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.greekfestival.gr μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι για κράτηση. Η online διάθεση των εισιτηρίων ολοκληρώνεται 1,5 ώρα πριν την έναρξη του θεάματος. Μέσω της online αγοράς των εισιτηρίων, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο θέατρο, ανάλογα με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του εισιτηρίου που θα επιλέξετε.

Παραλαβή Εισιτηρίων
Από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 09:00-15:00). Από τους χώρους των εκδηλώσεων (τα ταμεία ανοίγουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.
Κατά την πρώτη ώρα διαθέτουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις, ενώ τη δεύτερη εξυπηρετούν μόνο τους θεατές της παράστασης της ημέρας)

 

Viva.gr
Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από το Viva και τα συνεργαζόμενά του καταστήματα.

Πακετα Παραστασεων
Η γενική είσοδος για το κάθε θέαμα του Bob Theatre Festival είναι 9€. Αν όμως σκοπεύετε να δείτε περισσότερα από ένα τότε μπορείτε να διαλέξετε μία από τις προσφορές μας.
Πακετο Double
15
Προσφορά για 2 παραστάσεις.
(Δεν ισχύει για προκριματικούς ή τελικό Scratch Night)
Πακετο Triple
22
Προσφορά για 3 παραστάσεις.
(Δεν ισχύει για προκριματικούς ή τελικό Scratch Night)
Πακετο Quad
29
Προσφορά για 4 παραστάσεις.
(Δεν ισχύει για προκριματικούς ή τελικό Scratch Night)
Combos
Combo 1+1
15
Προσφορά για 1 Παράσταση + 1 Προκριματικό Scratch Night.
Full Scratch
29
Ελεύθερη είσοδος σε όλο το διαγωνισμό Scratch Night: 3 Προκριματικοί + Τελικός.
Gold
80
Ελεύθερη είσοδος σε όλα τα θεάματα του Bob Theatre Festival: Παραστάσεις + Διαγωνισμός Scratch Night.