Πρεμιερα
Από Μηχανής Άνθρωπος
Pulse
Από Μηχανής Άνθρωπος
Pulse
Δευτέρα 28 Μαΐου @ 22:00
Κυριακή 3 Ιουνίου @ 18:30
Basement

Το έργο “Από Μηχανής Άνθρωπος” προσεγγίζει τον άνθρωπο ως δημιουργό και καταστροφέα. Εκείνο τον άνθρωπο με επιθυμίες οι οποίες τον οδηγούν σε πόλεις χρωματιστές, κρεμαστές και αθάνατες. Εκείνο τον άνθρωπο τέρας που με τα θέλω του καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός σε πόλεις που θυμίζουν ανθρώπους και καταστάσεις που όλοι έχουν ζήσει. 

Βασισμένο σε δομές σωματικού θεάτρου και αυτοσχεδιασμών, με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, το έργο παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή Πόλη – Άνθρωπο και το ταξίδι του από τη ζωή, στο θάνατο και στη δημιουργία.

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Σύλληψη Ομάδα Pulse Σκηνοθεσία Χαρά Βασιλειάδου Παίζουν Γεράσιμος Αρτελάρης, Χαρά Βασιλειάδου, Αγγελική Μπομπού, Βαγγέλης Ροδίτης, Άντελ Σανούσσι Τραγούδι τέλους “Καίγομαι“ Ρένος Παπασταύρου feat. Μαρία Καρέτσου Επιμέλεια Κειμένων Ράνια Καραχάλιου Illustration Abnormal Studio Διάρκεια 60’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα