Πρεμιερα
Μπομπονιέρα (ή πώς Έλυσα τα Θέματά μου)
σκην. Μ. Κανναβός
Μπομπονιέρα (ή πώς Έλυσα τα Θέματά μου)
σκην. Μ. Κανναβός
Τρίτη 29 Μαΐου @ 21:30
Πέμπτη 31 Μαΐου @ 19:30
Basement

Η Χριστίνα σε μία κρίση πανικού εγκαταλείπει τη δεξίωση του γάμου της για να βρει καταφύγιο σε μία ταράτσα, ακολουθούμενη από τον καλύτερο της φίλο, που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Εκεί συναντoύν έναν άγνωστο, ο οποίος δεν θέλει για κανέναν λόγο να τους αποκαλύψει γιατί βρίσκεται εκεί. Μαζί θα εντοπίσουν τους φόβους που τους καθιστούν ανίκανους ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπήθουν.

Μία σύγχρονη ελληνική κωμωδία. “Για όλα οσα δεν έχουν ειπωθεί ποτέ, για όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά που κάποτε πρέπει να βγουν στην επιφάνεια”.

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Κείμενο Βασίλης Τσιγκριστάρης Σκηνοθεσία Μάνος Κανναβός Σκηνικά – Κοστούμια Γεωργία Μπούρδα Πρωτότυπη Μουσική Μάνος Αντωνιάδης Φωτισμοί Βαγγέλης Μούντριχας Φωτογραφίες Ροζίτα Φοράδη Βίντεο Δημήτρης Μαντζαφός Παίζουν Τάσος Δέδες, Σωσώ Χατζημανώλη, Βασίλης Τσιγκριστάρης Διάρκεια 90’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα