Πρεμιερα
Οδύσσειες
Κράμα
Οδύσσειες
Κράμα
Κυριακή, 3 Ιουνίου @ 21:15
MAIN

Η performance “Οδύσσειες” ξετυλίγει αληθινές ιστορίες ανθρώπων. Αποτελεί μια σύνθεση βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου και σε προσωπικές αφηγήσεις, μαρτυρίες ανθρώπων, καθημερινών ηρώων που παλεύουν με τον πόλεμο, τα ναρκωτικά, την εκμετάλλευση και εμπορία ανθρώπων, την απώλεια, την ασθένεια, το αλκοόλ, τη μοναξιά. Η θεατρική ομάδα Κράμα με μέλη από το Αφγανιστάν, το Ιράν, τη Λιθουανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Γεωργία, την Αλβανία, την Γαλλία και την Ελλάδα συνταξιδεύουν ανταλλάσσοντας εμπειρίες, μύχιες σκέψεις και δυσκολίες που πέρασαν ή που περνούν, όσοι δεν έχουν φτάσει ακόμη στη δική τους Ιθάκη. Πρόσφυγες, μετανάστες και Έλληνες που συναντώνται επί σκηνής παλεύοντας με Σειρήνες, Σκύλες και Χάρυβδες. Φόβους, αγωνίες, κινδύνους. Πειρασμούς και χίμαιρες.

Οι ιστορίες είναι αληθινές χωρίς απαραίτητα να αντιστοιχούν στον κάθε αφηγητή. Σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ MOSAIC.

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία Kείμενο – Διδασκαλία Ελένη Ζαχαροπούλου Μουσική Σύνθεση – Επιμέλεια Κατερίνα Δεληγιαννίδου Φωτιστικός Σχεδιασμός Γιώργος Στυλ Παίζουν Hossein Amiri, Hossein Hosseinzade, Nikolay Baev, Rokas Balbieris, Εύη Χαραλάμπους, Κατερίνα Δεληγιαννίδου, Philippe, Madonna Chaduneli, Aleksandra Verbenets, Rudina Guda, Sofia Gelashvili Διάρκεια 100’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα