Πρεμιερα
Οθέλος – cold case
σκην. Ζ. Ξανθοπούλου
Οθέλος – cold case
σκην. Ζ. Ξανθοπούλου
Πέμπτη 31 Μαΐου @ 21:15
MAIN

Τρεις από του πλανόδιους καλλιτέχνες, που βρίσκονται μέσα στην ιστορία του “Οθέλλου” του Σαίξπηρ, αφηγούνται τα γεγονότα και ερμηνεύον τους ρόλους. 

Η παράσταση ανοίγει ξανά την υπόθεση “Οθέλλος”, εστιάζει στα γεγονότα, στα νοήματα, στις δράσεις και στις επιθυμίες των ηρώων και όχι στο λόγο του συγγραφέα. Τα στερεότυπα των ηρώων και οι επιλογές τους παρουσιάζονται στο κοινό σα μια ιστορία που θα μπορούσε να ειπωθεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Μπορεί ένα θεατρικό έργο, που έχει ταξιδέψει στον χρόνο, να παραμένει ενδιαφέρον ακόμα κι αν το αφηγηθεί κανείς ως λαϊκό μύθο; 

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Σύλληψη – Σκηνοθεσία Ζωή Ξανθοπούλου Βοηθός Σκηνοθέτη Έφη (Ρόμπιν) Χαστά Φωτογραφίες – Οπτικό υλικό Δήμητρα Τριανταφύλλου Παίζουν Μιχάλης Γεωργίου, Γιώργος Καπινιάρης Διάρκεια 70’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα