Θα το ξαναδω στο Bob
Προσεχώς Απόδραση
Βρες το Δολοφόνο
Προσεχώς Απόδραση
Βρες το Δολοφόνο
Σάββατο 2 Ιουνίου @ 21:30
Tesla

Βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Γιάννης Ποντίκης είναι καταδικασμένος σε 30ετή φυλάκιση, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Στη διάθεσή του έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει. Στην προσπάθειά του να δραπετεύσει, συναναστρέφεται με 5 χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει.

H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο σας καλεί να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους πρωταγωνιστές και να λύσετε τους γρίφους για να βοηθήσετε τον ήρωα να αποδράσει! Όλα αυτά με τη συνοδεία ποτού και φαγητού στο μπαρ Tesla του BIOS.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία Γιάννης Σαρακατσάνης Κοστούμια Μάγδα Καλορίτη Σκηνικά Πηνελόπη Ασλάνογλου Τεχνική Επιμέλεια Κώστας Κριεμπάρδης Επικοινωνία Γεωργία Ζούμπα Φωτογραφίες Γιάννης Ριζομάρκος Τρέιλερ Θέμης Γύπαρης Παίζουν Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη Διάρκεια 120’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα