Πρεμιερα
Το Δαχτυλίδι της Μάνας
C. for Circus
Το Δαχτυλίδι της Μάνας
C. for Circus
Δευτέρα 28 Μαΐου @ 21:15
MAIN

Σε μία καλύβα κοντά στο δάσος ζει μία φτωχή οικογένεια: η μάνα και οι δυο της γιοι. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Ποιητής, βαριά άρρωστος, γνωρίζοντας πως έχει πλέον λίγη ζωή μέσα του, νοσταλγεί τα απάτητα βουνά του τόπου του, τους θρύλους της οικογένειάς του, τις Νεράιδες του Βουνού. Ταξιδεύει με τη φαντασία του κοντά τους, για να τον συντροφεύσουν στις τελευταίες του στιγμές.

Δεν υπάρχει κανένας “κακός” σ’ αυτήν την ιστορία. Μόνο η ανάγκη των ανθρώπων για ζωή. Με όχημα τη μουσική, τη φαντασία και την ποίηση, ξορκίζουμε το θάνατο για χάρη του Ποιητή και ξαναγράφουμε τις τελευταίες του στιγμές.

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Συγγραφέας Γιάννης Καμπύσης Σκηνοθεσία Παύλος Παυλίδης Δραματουργία Παύλος Παυλίδης, Αθηνά Σακαλή Κατασκευή Σκηνικού Σπύρος Δουκέρης Κοστούμια  Λίνα Σταυροπούλου Σχεδιασμός Φωτισμών Ιωάννα Ζέρβα Μουσική Διδασκαλία Βαλέρια Δημητριάδου Πιάνο, Νταούλι, Ηλεκτρική Κιθάρα, Τρομπόνι, Μελόντικα C. for Circus Βοηθός Σκηνοθέτη Αθηνά Σακαλή Φωτογραφίες Νίκος Πανταζάρας, Χρήστος Συμεωνίδης Παίζουν Παναγιώτης Γαβρέλας, Χρύσα Κοτταράκου, Αθανασία Κουρκάκη, Ειρήνη Μακρή, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Νατάσα Ρουστάνη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης Διάρκεια 80’

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα