Πρεμιερα
The PolkaDot21 Project
Matrioska Ensemble
The PolkaDot21 Project
Matrioska Ensemble
Σάββατο 29 Μαΐου @ 20.00
Κυριακή 3 Ιουνίου @ 22:00
Basement

Ο PolkaDot21 είναι ένας σταθμός στον οποίο πραγματοποιούνται γενετικά πειράματα με στόχο την τελειοποίηση του ανθρώπινου είδους και την εξάλειψη αποκλίνουσων συμπεριφορών που αναστέλλουν την κοινωνική εξέλιξη.  

Οι θεατές παρακολουθούν μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του PolkaDot21 να συμμετέχουν στο “πρόγραμμα” που μεταξύ άλλων ανέφερε “…θα ήταν πολύ πρακτικό να δημιουργήσουμε μια πολύ προικισμένη ράτσα ανθρώπων με συνετούς γάμους στη διάρκεια αρκετών συνεχόμενων γενεών” .

Η παράσταση αυτή κάνει πρεμιέρα στο Bob Theatre Festival και στο πλαίσιο της εξερεύνησης του Χρήσιμου Θεάτρου. Δείτε την πρώτοι και στη συνέχεια μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρεία σας συμπληρώνοντας το μικρό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο τέλος της παράστασης.

Συντελεστές

Σύλληψη – Σκηνική Σύνθεση – Μουσική Επιμέλεια Σμαρώ Πλατιώτη Επιμέλεια Κίνησης Αναστασία Δίγκα Ενδuματολογική Επιμέλεια Matrioska Ensemble Παίζουν Αγγελική Γιατρά, Χάρης Δούμουρας, Αλέξανδρος Νικητόπουλος, Αθανασία Παπαζήκου, Άννα Πιέτρη, Νίκος Χορταριάς Διάρκεια 60΄

Φωτογραφίες
Δείτε ακόμα